Trump - Kim Jong Un, întâlnire. S-a stabilit țara

Kim Jong Un
Kim Jong Un

Summitul istoric între preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong-Un va avea loc la 12 iunie în Singapore, potrivit unui anunţ făcut joi pe Twitter de liderul de la Casa Albă, transmit agenţiile internaţionale de presă. 

Întâlnirea extrem de aşteptată între Kim Jong-Un şi mine va avea loc la Singapore pe 12 iunie. Amândoi vom încerca să facem din aceasta un moment foarte important pentru pace în lume!, a scris preşedintele SUA. 

La 7 mai, cotidianul sud-coreean Chosun Ilbo a anunţat că summitul Trump-Kim se va desfăşura, probabil, la mijlocul lunii iunie, în Singapore. 

Sud coreenii au anticipat țara gazdă 

Agenţia sud-coreeană de presă Yonhap relatase deja la sfârşitul săptămânii trecute că Singapore este favorit pentru a găzdui întâlnirea Trump-Kim. 

Donald Trump lăsase anterior să se înţeleagă că Zona demilitarizată (DMZ), unde a avut loc la sfârşitul lui aprilie al treilea summit intercoreean, ar fi locul potrivit pentru întâlnirea sa cu Kim Jong-Un. Mongolia şi Elveţia au fost, la rândul lor, citate drept posibile gazde ale întrevederii, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel