Trump, alegeri legislative. Posibila ingerință a Rusiei, ”îngrijorătoare”

Donald Trump, a declarat marţi că este 'foarte îngrijorat' de o posibilă ingerinţă a Rusiei în alegerile legislative ce vor avea loc în luna noiembrie în Statele Unite, transmite EFE.

'Sunt foarte îngrijorat că Rusia se va bate foarte tare pentru a avea un impact asupra viitoarelor alegeri', a scris Trump, pe contul său de Twitter, cu referire la scrutinul în care vor fi aleşi cei 435 de membri ai Camerei Reprezentanţilor şi o treime din cei o sută de senatori americani.

Donald Trump a apreciat că, având în vedere că niciun preşedinte de până acum nu a fost mai dur cu Rusia ca el, efortul ruşilor se va îndrepta spre susţinerea puternică a democraţilor. 'Cu siguranţă ei nu îl doresc pe Trump!', a conchis preşedintele american.

Opinie schimbată

De la summitul bilateral cu preşedintele rus, Vladimir Putin, desfăşurat pe 16 iulie la Helsinki, liderul de la Casa Albă şi-a schimbat în mai multe rânduri opinia cu privire la interferenţa Rusiei şi serviciile de informaţii americane. Într-o conferinţă de presă comună cu Putin, Trump a respins concluziile serviciilor sale de spionaj, care au determinat că Moscova s-a amestecat în ultimele alegeri prezidenţiale din SUA.

La puţin timp după această afirmaţie, el a revenit şi a indicat că s-a exprimat greşit în capitala finlandeză, precizând că acceptă concluziile agenţiilor americane de informaţii. Preşedintele american a încercat astfel să să calmeze valul de critici primite, inclusiv din cadrul partidului său republican, pentru că nu l-a înfruntat direct pe liderul rus.

Vezi și: Putin, vizită la Casa Albă. Rusia, precizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel