Trump îi face praf pe Biden şi Harris: Ce spun ei este foarte PERICULOS!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Preşedintele american, Donald Trump, care a reafirmat că un vaccin împotriva COVID-19 ar putea fi disponibil înainte de alegerile de la 3 noiembrie, i-a acuzat pe candidatul democrat la Casa Albă, Joe Biden, şi pe candidata la vicepreşedinţie, Kamala Harris, că dezvoltă o 'retorică anti-vaccin iresponsabilă', notează AFP. 

Săptămâna trecută, Kamala Harris a explicat că ea 'nu ar avea încredere' numai în cuvântul preşedintelui american dacă un vaccin împotriva noului coronavirus ar fi disponibil înainte de alegerile prezidenţiale. 'Ar trebui să fie o sursă credibilă care să vorbească despre eficienţa şi fiabilitatea' vaccinului, a explicat ea.

La rândul său, Joe Biden a afirmat luni că vrea 'să vadă ce spun oamenii de ştiinţă'. 'Doresc o transparenţă totală în legătură cu acest vaccin', a adăugat el, acuzându-l pe omul de afaceri republican că 'subminează încrederea publicului' prin politizarea problemelor de sănătate publică.

Dar, 'dacă aş putea avea un vaccin mâine, aş face asta. Chiar dacă m-ar costa alegerile, aş face asta', a mai declarat Joe Biden. O 'retorică anti-vaccin iresponsabilă', care 'pune vieţi în pericol' şi 'discreditează ştiinţa', a denunţat Donald Trump, care, într-o conferinţă de presă la Casa Albă, s-a apărat că face din vaccin un argument de campanie.

'Ce spun ei este foarte periculos pentru ţara noastră. Vaccinul va fi foarte sigur şi foarte eficient', a adăugat el, afirmând încă o dată că este posibil să fie disponibil 'înaintea unei zile foarte speciale', alegerile de la 3 noiembrie, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel