Trump, desecretizare documente. Hillary Clinton, implicare masivă în campania anti-Trump. Plângere penală a republicanilor

Mai mulți deputați din SUA au depus o sesizare penală în urma scandalului în care este implicat stafful de campanie al lui Hillary Clinton.

Republicanii acuză implicarea lui Hillary Clinton în dosarul instrumentat de fostul spion britanic, Christopher Steele. 

Fostul agent MI6 Christopher Steele, este cel care a dezvăluit că Rusia are informații compromițătoare împotrvia lui Donald Trump.

Scandalul a izbugnit după ce s-a aflat că asociații lui Hillary Clinton au oferit informații despre spionului britanic despre acest dosar care urmărea să-l compromită pe Donald Trump.

Totul a ieșit la iveală după ce Donald Trump a declasificat un document al comisiei senatoriale care supraveghează activitatea FBI. Din acest document reiese nu doar că în campania electorală stafful lui Hillary Clinton a fost implicat în dosarul în care Trump trebuia compromis, dar a și achitat o sumă uriașă spionului Steele pentru a aduna informații potrivit cărora Trump ar colabora cu rușii.

Mai mulți republicani printre care Președintele Comitetului Judiciar al Senatului Chuck Grassley și senatorul Lindsey Graham au cerut Departamentului de Justiție încă din ianuarie o investigație. Republicanii cer acum FBI-ului să facă o examinare de urgență a sesizării lor penale, informează Fox News.

[citeste si]

Scandalul a luat amploare după ce pe baza dosarului fostului spion britanic, dosar finanțat de stafful lui Hillary Clinton, FBI a solicitat ascultarea telefoanelor mai multor membri ai echipei lui Trump.

Republicanii acuză FBI că nu au comunicat judecătorilor care au autorizat ascultarea echipei lui Trump că stafful lui Hillary Clinton a controbuit cu finanțarea masivă a dosarului împotriva lui Trump orchestrat de Steele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel