Trump DECLASIFICĂ sute de documente din DOSARELE Obamagate și Russiagate

trump declasifica dosarele obamagate russiagate
trump declasifica dosarele obamagate russiagate

O mulțime de documente legate de originea anchetei „Russiagate” va fi declasificată vineri. De asemenea, George Papadopoulos anunță declasificarea documentelor din dosarul „Obamagate“.

O mulțime de documente legate de originea anchetei „Russiagate”, ancheta comunității de informații americane despre presupusa coluziune între membrii administrației Trump și Rusia, va fi declasificată vineri, a declarat pentru Fox o sursă a Senatului.

Documentele declasificate vor include stenograme, transcrieri și interviuri, a declarat sursa Senatului corespondentului șef al Fox News la Casa Albă, John Roberts. Comunicatul va include sute de documente.

În octombrie anul trecut, procurorul general William Barr l-a numit pe procurorul SUA pentru districtul Connecticut, John Durham, ca avocat special pentru a continua investigarea originilor anchetei din Rusia. Ancheta se concentrează pe conduita agenților FBI care au investigat legăturile rusești ale lui Trump într-o operațiune numită „Uraganul de foc”.

Durham și-a început ancheta la scurt timp după ce avocatul Robert Mueller și-a finalizat ancheta privitoare la legăturile lui Trump cu Rusia, care ar fi influențat alegerile prezidențiale din 2016, potrivit FoxNews.

De asemenea, George Papadopoulos, membru al Partidului Republican, a postat un mesaj în care spune că Donald Trump va declasifica documente din dosarul Obamagate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel