EXCLUSIV  Trump, declarație absolut NEAȘTEPTATĂ. SURPRIZE la rezultatul final. Dungaciu, despre posibilele dovezi

Donald Trump
Donald Trump

Abordarea președintelui Donald Trump, privitoare la anumite nereguli în așa numitele state-cheie, a fost analizată de Dan Dungaciu, expert pe politică externă, în exclusivitate pentru DCNEWS. 

În ceea ce privește abordarea președintelui Trump, dar și dimensiunea legală a alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii, analistul Dan Dungaciu a oferit, în exclusivitate pentru DCNEWS, o opinie privitoare la cum se vor desfășura lucrurile în următoarea perioadă.

Donald Trump nu a făcut declarația fără să aibă nimic în spate

„Aș aștepta să vă ce se întâmplă cu dimensiunea legală a acestor alegeri. Aș aștepta să văd în ce măsură ceea ce spun republicanii și ceea de spune Donald Trump este valid. A fost ieri o declarație a lui Donald Trump, surprinzătoare, acesta spunând că: Suntem pe trenduri câștigătoare, dar se întâmplă ceva și niște oameni răi vor să deturneze sensul alegerilor.  A fost o afirmație absolut surprinzătoare chiar și pentru Donald Trump. Nu se face o asemenea declarație, iar dacă o faci fără să ai nimic în spate, este cel puțin bizar. Trebuie să plecăm de la ipoteza că oamenii aceia aveau ceva în spate și știau ceva, mai mult decât s-a spus public. Eu aș pleca de la ideea că ar putea să existe dovezi pe care ei nu le-au afirmat public.

Mai pot apărea surprize

Realmente, când Donald Trump a spus această informație, el era pe val. Toate datele arătau că el câștigă alegerile. Să faci o asemenea afirmație în timpul unei asemenea evoluții, mi se pare destul de bizar.

Ce se întâmplă în Arizona, stat care a fost dat de partea lui Joe Biden și care acum devine iar neclar, arată că nu e bine să ne hazardăm în ceea ce privește rezultatul final. E cert că, acum, dacă ne uităm la cum arată harta electorală, Biden e mai aproape să câștige cele 270 de voturi, îi mai lipsește Nevada. Surprizele, în America, nu pot să fie excluse“, a conchis Dan Dungaciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel