Trump, criză de nervi. AMENINȚĂRI dure. "Revizuiţi-vă comportamentul ACUM!"

Președintele Donald Trump amenință că va închide rețelele de socializare. Iată motivul care l-a revoltat pe liderul de la Casa Albă. 

Preşedintele american Donald Trump a ameninţat că „va reglementa” sau „va închide” reţelele sociale, după ce Twitter a semnalat că două postări ale sale ar fi „înşelătoare” şi ar conţine informaţii neverificate, citează Reuters.

Republicanii au sentimentul că platformele de reţele sociale cenzurează total vocile conservatoare. Le vom reglementa sever sau le vom închide, pentru a nu permite ca un astfel de lucru să se producă. Revizuiţi-vă comportamentul acum!”, a scris Donald Trump pe pagina de Twitter.

În plus, liderul de la Casa Albă a reînnoit acuzaţiile mai vechi că reţelele sociale sunt părtinitoare politic, fără a aduce dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale.

Totul vine în contextul în care platforma Twitter a comentat marţi, la două mesaje ale preşedintelui american Donald Trump, să-și  "verifice faptele" la  care susţinea că votul prin corespondenţă este substanţial "fraudulos", o premieră în contextul în care reţele sociale sunt frecvent acuzate de laxism în ce priveşte răspunsul lor la afirmaţii ale liderilor politici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel