Trump - Bannon, cutremur în SUA. Ultimatum: ”Aveți 24 de ore”

Avocații președintelui Trump au trimis miercuri noaptea o scrisoare către fostul strateg Steve Bannon, amenințând cu acțiuni "iminente" împotriva sa.

Scrisoarea este un răspuns după ce Steve Bannon a catalogat o întâlnire, în iunie 2016, a unui grup de ruşi cu Donald Trump Jr. şi reprezentanţi de rang înalt ai campaniei tatălui acestuia drept "trădătoare" şi "nepatriotică", într-o carte a unui jurnalist de peste ocean, carte ce va fi lansată în curând.

Charles Harder, avocatul lui Donald Trump, îl acuză în scrisoarea pe Bannon că a încălcat un acord de confidențialitate semnat în timpul campaniei, dezvăluind informații confidențiale, a vorbit cu mass-media despre campanie și i-a defăimat pe membrii familiei Trump, informează Fox News. Totodată, avocatul Harder precizează că Bannon nu doar l-a calomniat pe Trump, dar a spus și mute minciuni despre evenimente.

Avocatul președintelui îi solicită public lui Bannon să înceteaze să divulge informații confidențiale sau calomnii, o procedură standard înainte de începerea unei acțiuni în instanță.

"Vă rugăm să confirmați în scris, în termen de douăzeci și patru de ore de la transmiterea acestei scrisori, că cerințele de mai sus vor fi pe deplin respectate", se arată în scrisoare.

Recent, Donald Trump a lansat atac extrem de dur la adresa lui Bannon, unul dintre strategii victoriei sale spectaculoase din 2016. 

"Steve Bannon nu are nimic de-a face cu preşedinţia mea. Când a fost concediat, nu şi-a pierdut doar slujba, ci şi minţile. El nu reprezintă nimic pentru mine, este doar pentru el", a declarat Trump.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel