Trump avertizează că Biden va „demola” visul american

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Donald Trump, președintele SUA, susține că dacă Joe Biden va câștiga alegerile prezidențiale atunci ”va fi demolat visul american”. 

Președintele american Donald Trump a avertizat că Joe Biden, va „demola” visul american dacă va câștiga Casa Albă în noiembrie, scrie BBC News. Vorbind în ultima seară a Convenției republicane, președintele și-a numit adversarul drept „distrugătorul măreției americane”.

Biden are un avans constant de o singură cifră în sondajele de opinie asupra lui Trump, cu 68 de zile până când alegătorii vor da verdictul. 

10 săptămâni până la alegeri

Sfârșitul convenției republicane anunță un sprint de 10 săptămâni până în ziua alegerilor, iar campania care urmează este una dintre cele mai ”urâte” din memoria vie, relatează sursa citată. 

Joi seară, președintele a cerut alegătorilor încă patru ani de mandat, jurând că va risipi pandemia de coronavirus care a devastat economia SUA și va înăbuși conflictele civile declanșate de omorurile polițienești ale afro-americanilor.

Cum răspunde tabăra Biden?


Biden, care a fost vicepreședinte sub conducerea lui Barack Obama, a respins acuzațiile pe Twitter, postând: „Când Donald Trump spune în această seară că nu vei fi în siguranță în America lui Joe Biden, privește în jur și întreabă-te: cât de sigur te simți în America lui Donald Trump?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel