Trump, atac la adresa presei: 'duşman al poporului'

Scutaru Cristina / 15 iul 2018 / 20:22 Salveaza PDF Comentarii
Donald Trump
Descriere foto: Donald Trump

Trump a părăsit Marea Britanie, lansând un nou atac la adresa presei, pe care a numit-o 'duşman al poporului'.

Donald Trump a părăsit duminică Marea Britanie cu destinaţia Helsinki, unde va participa luni la un summit cu omologul său rus Vladimir Putin, apelând la Twitter pentru a lansa un nou atac la adresa presei, pe care a calificat-o drept 'duşman al poporului', transmite dpa.

'În drum spre Helsinki, Finlanda, abia aştept întâlnirea de mâine cu preşedintele Putin', a scris Trump pe Twitter, după ce a părăsit aeroportul Prestwick din Glasgow, cel mai mare oraş al Scoţiei, la bordul Air Force One.

'Din nefericire, indiferent de cât de bine îmi merge la summit, chiar dacă mi-ar da marele oraş al Moscovei ca recompensă pentru toate păcatele şi relele comise de Rusia de-a lungul anilor, m-aş întoarce la critici spunându-mi-se că nu este suficient - că ar fi trebuit să primesc şi Sankt Petersburg!', a mai scris Trump.

'O mare parte din presa noastră este într-adevăr duşman al poporului şi tot ceea ce ştiu să facă democraţii este să reziste şi să obstrucţioneze! Din acest motiv există atâta ură şi disensiuni în ţara noastră - dar într-un anumit moment ne vom vindeca!', a adăugat preşedintele american.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23