Trump, anunţ după atacul de la Strasbourg: Vom continua

Hanuka - Donald Trump, mesaj
Hanuka - Donald Trump, mesaj

Ce legătură există între atacul armat comis marţi seara în Franţa, la Strasbourg, şi graniţa dintre Mexic şi Statele Unite? Pentru Donald Trump, este evident: trebuie închise frontierele.

'Un alt atac terorist groaznic în Franţa. Vom continua să ne consolidăm frontierele', a declarat preşedintele american miercuri dimineaţa pe Twitter. 'Chuck şi Nancy trebuie să ne dea voturile pentru a avea mai multă Securitate la Frontieră!', a continuat el, referindu-se la Chuck Schumer, liderul democraţilor din Senatul SUA, şi Nancy Pelosi, care urmează să preia în ianuarie conducerea Camerei Reprezentanţilor. relatează AFP.Preşedintele i-a primit pe Chuck Schumer şi Nancy Pelosi cu o zi înainte în Biroul Oval, moment devenit tensionat din cauza schimbului de replici dure în legătură cu zidul la frontiera cu Mexicul promis de Donald Trump în campania prezidenţială, democraţii refuzând să acorde voturile necesare în Congres pentru finanţarea construcţiei. 

Cine este autorul atacului de la Strasbourg



'Democraţii şi preşedintele Obama au dat Iranului 150 de miliarde de dolari şi nu au primit nimic în schimb, însă nu pot da cinci miliarde de dolari pentru Securitatea Naţională şi un Zid', a mai spus Trump. Autorul atacului armat de la Strasbourg, un bărbat de 29 de ani, urmărit pentru radicalizare islamistă, este în continuare căutat de forţele de ordine. El s-a născut la Strasbourg şi figurează în evidenţele poliţiei pentru infracţiuni de drept comun. Martorii atacului, care a făcut marţi seara doi morţi şi un rănit în moarte cerebrală, în plus faţă de alţi 13 răniţi, l-au auzit pe bărbat strigând 'Allahu Akbar' (Allah este mare) în momentul atacului, a declarat miercuri procurorul general al Parisului, Remy Heitz, adăugând că 'patru apropiaţi' ai suspectului se află în arestul poliţiei.

Vezi şi: 

Atac Strasbourg. Le Pen cere expulzări după atentat

Strasbourg. Zoană: Întâmplător sau nu, cu doar o zi înainte de...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel