Trump, anchetat. Reacție oficială: ”E o rușine!”

Darius Muresan / 05 Martie 2019 / 09:52 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, i-a criticat în mod vehement pe democraţi, luni seara, calificând drept "ruşinoase" anchetele parlamentare lansate de aceştia la adresa preşedintelui american Donald Trump, informează marţi AFP. 

"Astăzi, preşedintele (Comisiei judiciare a Camerei Reprezentanţilor, Jerry) Nadler a declanşat o anchetă ruşinoasă (...) în baza unor acuzaţii false şi tocite, asupra cărora procurorul special şi comisii din cele două camere ale Congresului au anchetat deja", a declarat Sanders. 

Nadler şi alţi democraţi au lansat aceste anchete "pentru că sunt îngroziţi de prăbuşirea poveştii lor mincinoase care durează de doi ani asupra unui 'amestec al Rusiei'. Faptul că intimidează cetăţeni americani este ruşinos", a spus ea. 

Deţinând majoritatea în Camera Reprezentanţilor, democraţii au trecut luni la un nivel superior împotriva lui Donald Trump, lansând şi întărind mai multe anchete parlamentare potenţial explozive asupra suspiciunilor privind amestecul Rusiei în campania lui Trump, unor plăţi efectuate pentru a cumpăra tăcerea unor presupuse amante sau acuzaţii ce vizează compania lui de familie. 

 

„Democrații îl hărțuiesc pe Trump”"Democraţii îl hărţuiesc pe preşedinte pentru a deturna atenţia de la programul lor radical, care este cel de a face din SUA o ţară socialistă, de a ucide bebeluşi după naştere şi de a promova un 'Green New Deal' care ar distruge locurile de muncă şi ar aduce America în faliment", a acuzat Sanders. "Green New Deal" este un proiect al democraţilor pentru contracararea schimbărilor climatice. 

"Poporul american merită un Congres care să lucreze cu preşedintele pentru a face faţă unor probleme serioase cum este imigraţia, finanţarea sistemului de sănătate şi a infrastructurii", a adăugat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe. 

Potrivit acesteia, "democraţii sunt mai interesaţi de jocuri politice patetice şi de satisfacerea unei baze (electorale) radicale şi stângiste, decât de a oferi rezultate concrete cetăţenilor noştri". "Democraţii nu caută adevărul, ei vor să-l atace pe preşedinte", a conchis Sarah Sanders.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27