Trump, acuzații DURE împotriva FBI-ului, Departamentului de Justiție și Partidului Republican: Istoria va ține minte

Donald Trump îl acuză pe Mitch McConnell de renunțarea la lupta împotriva rezultatului alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii.

Președintele Trump l-a acuzat pe liderul majorității Senatului, Mitch McConnell, și pe alți republicani că nu au reușit să lupte în numele său cu privire la rezultatul alegerilor prezidențiale din 2020, despre care acesta continuă să susțină că a fost „trucat și fraudat”.

Acuzațiile președintelui au venit cu doar 25 de zile înainte de inaugurarea prezidențială a lui Joe Biden, pe 20 ianuarie, care a fost declarat învingător în urma alegerilor din 3 noiembrie și a votului din 14 decembrie al Colegiului Electoral.

Trump, acuzații dure

"Dacă un candidat la președinție democrat ar fi fost victima unor alegeri fraudate, cu dovezi ale unor astfel de acte la un nivel nemaivăzut până acum, senatorii democrați l-ar considera un act de război și ar lupta până la moarte", a scris Trump pe Twitter. "Mitch și republicanii nu fac NIMIC, vor doar să lase să treacă. FĂRĂ LUPTĂ!" a mai scris Trump pe Twitter.

Totodată, Trump a acuzat și Departamentul de Justiție și FBI-ul

Într-un alt tweet, președintele a mai acuzat Departamentul de Justiție și FBI că l-a abandonat în lupta împotriva fraudării alegerilor. Procurorul general William Barr, care a condus Departamentul de Justiție, a plecat din funcție miercuri, după ce și-a anunțat demisia.

„Departamentul de Justiție și FBI-ul nu au făcut nimic în legătură cu frauda alegerilor prezidențiale din 2020, cea mai mare înșelătorie din istoria națiunii noastre, în ciuda dovezilor copleșitoare”, a afirmat Trump. "Ar trebui să le fie rușine. Istoria va ține minte. Nu renunțați niciodată", a scris Trump într-un alt tweet, potrivit FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel