Trucuri pentru vacanță. "Crema de plajă anti-furt". Cum te salvează. Este genial!

Când pleci în vacanță, ar trebui să ai cu tine și o "listă" cu trucuri care te-ar putea ajuta mai mult decât ai fi crezut, mai ales când mergi la plajă. De pildă, "crema de plajă anti-furt". Te salvează!

Dacă ți s-a terminat crema de plajă, nu arunca recipientul. Poate fi folosit drept un portofel anti-furt. Golește-l și pune înăuntru banii și cheile, telefonul. Așa, poți face baie în mare fără grija că cineva ți-ar putea fura obiectele valoroase, scrie click.ro.

De asemenea, avem un alt truc care îți poate face vacanța mai bună. Pentru că te poți întoarce cu arsuri de la plajă, pregătește-ți dinainte cuburi de gheață cu Aloe Vera, care te vor răcori și îți vor vindeca pielea. Pisează câteva bucățele din această plantă și pune-le în tava pentru cuburi de gheață. Adaugă apă și bagă tava la congelator pentru cel puțin o oră.

Dacă vrei să scapi de problemele provocate de nisipul care îți intră în șlapi, fii atent la această soluție. Ia cu tine în bagaj și pudra de talc. Aceasta ajută la îndepărtarea firelor de nisip și îți salvează pielea de iritații și bășici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel