Trucul simplu care te scapă de sticla lipicioasă de ulei. Cel mai bun aliat pentru a-ți lua rămas bun de la mâinile unsuroase

pexels-pixabay
pexels-pixabay

Nimeni nu suportă să pună mâna pe sticla de ulei.

Dacă nu suntem atenți când folosim uleiul, sticla se murdărește și, atunci când punem mâna pe ea, ne facem tot una pe mâini. Știți senzația aceea neplăcută de sticlă uleioasă. Cum facem să evităm, pe cât posibil, să se murdărească sticla de ulei? Există un truc simplu care vă va ajuta în acest sens.

Ce trebuie să faceți este foarte simplu! Pregătiți un fel de curea, în jurul gâtului sticlei, dintr-un șervețel pe care îl prindeți cu un elastic. Când hârtia de bucătărie este „murdară” de ulei, o înlocuiți. Hârtia absorbantă este aur pentru sticla de ulei. Acest truc va deveni cel mai bun aliat pentru a-ți lua rămas bun de la mâinile unsuroase.

Iată aici, mai exact, cum să faceți:

VEZI ȘI: Moment bun pentru căsătorie și o nouă casă! Schimbări pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Scorpion, Săgetător, Balanță, Pești

Urmează o perioadă în care să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc. Cu sezonul în Gemeni vrem schimbare.

„Trecem de la pragmatismul Taurului la nevoia de cunoaștere a Gemenilor. Vom căuta diversitatea și motive să stăm cât mai puțin în casă. Tot astăzi, Mercur retrograd face conjuncția cu Soarele din Gemeni. Trebuie să avem grijă la ce decizii vrem să luăm, la drumurile pe care le vom face, dar și la discuțiile cu apropiații. Pot apărea destule încurcături și neînțelegeri”, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

Pe 29 iunie, va fi Lună Nouă în Rac. „Un moment bun pentru a ne întemeia o familie, a cumpăra o casă și, de ce nu, pentru a ne găsi un refugiu, poate chiar în interiorul nostru. Luna Nouă va fi în careu cu Jupiter. Curajul nu ne va lipsi cu siguranță!”, a subliniat Daniela Simulescu.

Berbec

Vei fi mai dispus să faci schimbări, să te plimbi sau să comunici cu oamenii dragi. Cu alte cuvinte, plictiseala te va face mai activ. 

Taur

Soarele va tranzita casa banilor. Vei fi mai atent, implicat în modul în care se cheltuiesc veniturile familiei. 

Gemeni

Soarele vine cu o porție bună de energie, vitalitate, curaj și încredere. Pui reflectoarele pe propria persoană. 

Rac

Vei prefera să stai în umbră. Nu te simți confortabil în prezența multor persoane. Ce-i drept, nu beneficiezi nici de multă energie. 

Leu

Soarele va tranzita casa prietenilor și a comunității. Te vei implica în mai multe proiecte. Nu va fi timp suficient pentru toate. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să te odihnești. Urmează o săptămână aglomerata la serviciu. Deci ocupă-te doar de ce îți place astăzi. 

Balanță

Soarele tranzitează zona călătoriilor. Deci ai putea face o plimbare, o excursie sau să începi să îți planifici vacanța de vară. 

Scorpion

Te va preocupa mai mult decât este cazul secretele celorlalți. Nici nu vei afla lucruri interesante și vei pierde și timp prețios. 

Săgetător

Partenerul de viață va avea nevoie de mai multă atenție din partea ta. Sau tu vei simți că trebuie să te comporți altfel față de el. 

Capricorn

Nimic nu îți va face mai mare plăcere ca munca! Treburile gospodărești sunt chiar terapeutice pentru tine, te liniștesc. 

Vărsător

Astrele te invită să îți dai seama unde ai fost prea dur cu tine și să schimbi ceva în acest sens. Contează să faci și ceva ce îți place. 

Pești

Este recomandabil să nu eviți discuțiile sau problemele din familie. Este nevoie să te implici. Astfel, vei fi mai liniștit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel