Trucul folosit de Regele Charles al III-a pentru a avea facturi mici la electricitate

Trucul folosit de Regele Charles al III-a pentru a avea facturi mici la electricitate / Foto: Instagram The Royal Family
Trucul folosit de Regele Charles al III-a pentru a avea facturi mici la electricitate / Foto: Instagram The Royal Family

Află în articol cum se asigură Regele Charles al III-a că are facturi mici la curentul electric.

Regele Charles al III-a, cunoscut ca fiind o persoană prietenoasă cu mediul, și-a instalat un contor inteligent pentru a-și menține facturile la energie reduse, scrie The Sun. Noul gadget a fost fotografiat pentru prima dată pe un șemineu la Balmoral, atunci când Regele Charles s-a întâlnit cu Linda Dessau, guvernatorul statului Victoria din Australia.

Marea Britanie s-ar putea confrunta cu pene de curent în această iarnă din cauza crizei energetică cauzată de războiul Rusiei în Ucraina. National Grid a avertizat că mai multe regiuni ar putea rămâne fără curent timp de trei ore pe zi , dar clienții pot primi o rambursare de 10 lire sterline pe zi dacă au un contor inteligent.

Se pare că premierul Liz Truss a respins o campanie de informare publică pentru a-i determina pe britanici să-și reducă consumul de energie.

Regele Charles al III-lea, în vârstă de 73 de ani, a instalat anul trecut panouri solare la Clarence House, Londra. De asemenea, are un sistem de încălzire cu așchii de lemn pe biomasă la refugiul său din Birkhall, lângă Balmoral. Totodată, două rezervoare de apă instalate în grădina lui colectează ploaia care curge de pe acoperiș, iar un rezervor de 22.000 de litri este folosit pentru udarea plantelor.

Sfaturile experților din UK pentru economisirea energiei. Cele 8 trucuri care te vor ajuta să rămâi cu bani în portofel iarna asta

Nu doar românii se tem de posibile facturi mari în această iarnă, ci și britanicii. Guvernul Marii Britanii încurajează deja oamenii să reducă utilizarea gazului și a electricității. Există o mulțime de metode pe care le puteți încerca acasă pentru a reduce costurile - de la scăderea temperaturii pe tur al cazanului până la evitarea utilizării uscătorului de rufe, scrie Daily Mail.

Sfaturile vin pe fondul avertismentelor cu privire la un risc crescut de pene de curent în lunile următoare. Liz Truss a spus deja că o creștere a producției de energie în Marea Britanie este necesară pentru a preveni crize ulterioare, încercând să-i asigure pe britanici că "vom trece peste iarna aceasta"

Pentru a-i liniști pe britanici, experții de la Octopus au venit în ajutorul oamenilor și au oferit o serie de opt sfaturi de top pentru proprietarii de case, trucuri cu care oameni ar putea economisi aproximativ 488 de lire sterline pe an. Firma de energie spune că sfaturile sale i-au ajutat pe clienți să economisească peste 5 milioane de lire sterline la facturi iarna trecută.

Aici, aruncăm o privire la ceea ce spun experții britanici că ați putea face pentru a vă reduce facturile. Deși sfaturi sunt întocmite pentru britanici, acesta ne-ar putea fi de folos și nouă:

1. Modificați temperatura boilerului/cazanului. Octopus sfătuiește că nivelul implicit al debitului cazanului care setează temperatura apei atunci când iese din unitate este în mod normal prea mare și poate fi redus. Experții din UK spun că ar trebui să reduceți temperatura la 50C pentru încălzire și 55C pentru apă caldă.

2. Nu folosiți uscător de rufe. Energy Savings Trust recomandă ca uscarea rufelor să fie făcută afară, la aer. Astfel veți economisi bani. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel