Trucul de magie ”ruleta rusească”, eșuat în direct la TV. Prezentatoarea a ajuns la spital - VIDEO

Truc de magie „ruleta rusească”, eșuat în direct la TV. Prezentatoarea a ajuns la spital / Foto: Captură video The Independent
Truc de magie „ruleta rusească”, eșuat în direct la TV. Prezentatoarea a ajuns la spital / Foto: Captură video The Independent

Un truc de magie eșuat a dus la rănirea prezentatoarei unei emisiuni.

În mediul online circulă din nou un videoclip care prezintă un truc eșuat de magie, scrie LadBible. Momentul a fost difuzat într-o emisiune matinală din Polonia, ”Question for Breakfast”. Un semifinalist Poland’s Got Talent a făcut un mic truc în direct la TV.

Acesta a încercat o demonstrație de ”ruletă rusească” cu ajutorul unui cui metalic lung care a fost plasat într-una dintre cele patru pungi de hârtie maro expuse pe masă. Magicianul a început prin a-și trânti propria mână peste una dintre pungi care, din fericire pentru el, nu avea în interior cuiul. Apoi, acesta a pus-o pe gazdă, prezentatoarea Rogalska, să-și țină mâna peste una dintre pungile de hârtie și să lovească cu putere punga pe care o va alege. El i-a luat mâna și a lovit punga aleasă de el, doar că decizia nu a fost una înțeleaptă, deoarece aceasta conținea cuiul ascuțit de metal. Femeia a început să țipe de durere. Ea s-a rănit la mână și a fost dusă la spital cu ”răni superficiale ale mâinii”. Ulterior, prezentatoarea a fost vaccinată împotriva tetanosului. Momentul a ajuns din nou în atenția internauților, iar oamenii l-au criticat dur pe magician pentru lipsa de profesionalism.

"Moneda rusească", jocul PERICULOS, devenit popular în România. Medicii, avertisment

Un nou joc periculos popular pe Tiktok stârnește îngrijorare în rândul specialiștilor. Se numeşte "moneda rusească", iar cei care îl practică ajung să se rănească. Jocul a devenit foarte popular și printre copiii din România, transmite Pro Tv. Medicii atrag atenția că elevii se pot răni, iar rănile riscă să se infecteze. 

Cei care joacă "moneda rusească" învârt un ban pe masă, iar cine nu reușește să o mențină dreaptă este pedepsit fiind lovit peste degete. Copiii se aleg cu vânătăi și răni în urma acestor lovituri, iar medicii avertizează că rănile sunt foarte dureroase și pot deveni periculoase deoarece infecția poate ajunge la os.

"Moneda rusească" este jucat  de obicei în școli, în pauze. Grav este că au început să îș joace și copiii din clasele mici, atât fete, cât și băieți. Psihologii le recomandă părinților să discute cu copiii lor și să le explice care sunt riscurile acestui joc. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel