Triplu asasinat Brașov. Tatăl criminal, cuvinte tulburătoare în JURNAL

Criminalul din Brașov, Florin Buliga, care și-a măcelărit familia ar fi scris un jurnal, care urmează să fie expertizat. 

Notele lui Buliga din jurnal

”Astăzi Ștefan, Monica și Ioana au plecat la Dumnezeu. Să le fie sufletul ușor! Doamne ajută! Au plecat înaintea mea, aș fi dorit să plec eu, însă Dumnezeu nu m-a lăsat, cuțitul a intrat până la capăt, dar nu au murit fizic. Au plecat într-un loc mai bun decât unde ne aflăm noi, pe Pământul subjugat, și noi sclavi pe el. Am înțeles că suntem ființe de lumină, dar am ajuns în Babilon, nimeni nu se mai înțelege cu nimeni, cuvintele aruncate sunt foarte des grele, chiar și în familie. Am văzut aproape 11 ani cum oamenii uită că mai importantă este sănătatea sufletului. Pe el îl uită complet, se gândesc că e ceva acolo care se duce undeva, indiferent unde. Am văzut ieri la mănăstirea Șinca Veche cum un...” a scris criminalul în jurnal.

El nu și-a încheiat fraza, nescriind ce a făcut la mănăstire. 

[citeste si]

Amintim că bărbatul și-a ucis soția și pe cei doi copii, unul de 13 ani, celălalt de 18 ani. I-a înjunghiat pe toți. Anterior, îi spusese soției că a vrut să se sinucidă, dar aceasta nu l-ar fi băgat în seamă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel