Tricouri semnate de Hagi, Balint şi Lobonţ, la licitaţie pentru copiii cu dizabilităţi

Tricouri semnate de Gheorghe Hagi, Gabi Balint şi Bogdan Lobonţ vor fi scoase la licitaţie în cadrul galei 'Moş Nicolae pentru copiii cu dizabilităţi', ce va fi organizată în data de 5 decembrie, la Bistriţa, de Fundaţia 'Inocenţi', potrivit datelor comunicate luni, în cadrul unei conferinţe de presă, de către coordonatorul evenimentului, Alexandra Chirlejan.

Evenimentul se află la cea de-a XII-a ediţie, iar pentru acest an, organizatorii şi-au propus ca, în ajun de Moş Nicolae, să îi răsplătească cu diplome pe cei mai importanţi colaboratori ai fundaţiei şi să adune, cu sprijinul sponsorilor şi al participanţilor la gală, fonduri pentru derularea programelor dedicate copiilor cu dizabilităţi. 'Este unul dintre principalele evenimente de strângere de fonduri. Eu îl consider şi un eveniment important pentru comunitate, pentru că banii strânşi în cadrul acestui eveniment se transformă, de fapt, în ore şi şedinţe de terapie oferite copiilor cu dizabilităţi din programele noastre. Anul acesta, în programele de intervenţie timpurie, în programul 'Eu şi familia mea', în programul 'Viaţa copilului de la spital', au beneficiat de terapie recuperatorie 100 de copii cu dizabilităţi', a declarat directorul Fundaţiei 'Inocenţi' Bistriţa, Laura Filipoi.

Sute de obiecte scoase la licitație

Pe lângă achiziţionarea biletelor de participare la gală, susţinătorii evenimentului mai pot participa şi la o licitaţie, cele mai valoroase obiecte expuse în acest an fiind tricourile semnate de fotbaliştii Gheorghe Hagi, Gabi Balint şi Bogdan Lobonţ. 'La licitaţie, avem tricoul lui Gheorghe Hagi, tricoul lui Gabi Balint, tricoul lui Bogdan Lobonţ, avem bijuterii de argint, costume populare pentru copii, produse cosmetice, flori decorative handmade, ornamente de Crăciun, tricoul echipei de handbal feminin din Bistriţa', a explicat coordonatorul galei, Alexandra Chirlejan. Copiii cu dizabilităţi care beneficiază de serviciile Fundaţiei 'Inocenţi' vor fi prezenţi şi ei la gala de Moş Nicolae, pentru a le oferi participanţilor un moment artistic inedit, ce va combina muzica cu terapia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel