Tribunalul Prahova a dispus începerea judecăţii în dosarul Lukoil

Tribunalul Prahova a dispus, luni, începerea judecăţii în dosarul de spălare de bani în care compania Petrotel Lukoil, dar şi persoane din conducerea acesteia au fost trimise în judecată. 

Potrivit unui comunicat de presă emis de Tribunalul Prahova, instanţa a dispus începerea judecăţii în cauză privindu-i pe cei şase inculpaţi persoane fizice, dar şi SC Petrotel Lukoil Ploieşti.

Împotriva încheierii instanţei poate fi formulată contestaţie în termen de 72 de ore de la comunicare, se precizează în comunicat.

Dosarul Lukoil a fost trimis în judecată iniţial de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Ploieşti la data de 3 august a anului trecut, fiind deferite justiţiei SC Petrotel Lukoil Ploieşti, acuzată de spălare de bani, SC Lukoil Europe Holdings Bvatrium Olanda, acuzată de complicitate la folosirea cu rea credinţă a creditului societăţii şi complicitate la spălare de bani, dar şi şase persoane fizice, respectiv directorul general al Petrotel Lukoil Ploieşti, Andrey Bogdanov, directori generali adjuncţi din cadrul societăţii de la Ploieşti - Alexey Voinstev, Olga Kuzina, Dan Dănulescu, un membru al Consiliului de Administraţie al Petrotel Lukoil, Andrei Raţă, şi contabilul şef Dorel Duţu.

La acel moment, procurorii anunţau că prejudiciul cauzat prin săvârşirea de către inculpaţi a infracţiunilor reţinute în sarcina lor este în cuantum de 7.597.094.338,10 lei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel