Tribunal Constanța: Mircea Băsescu, DECIZIE. Traian Băsescu: 'Mă rog pentru el'

UPDATE 12:00: Mircea Băsescu rămâne în închisoare. Aceasta este decizia definitivă luată de Tribunalul Constanța care i-a respins cererea de eliberare condiționată.

Marţi, Tribunalul Constanţa a amânat pronunţarea în cazul cererii lui Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, de eliberare condiţionată.

---


Știrea inițială:

Tribunalul Constanța decide miercuri, 2 noiembrie, în cazul cererii de eliberare condiționată a lui Mircea Băsescu. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla în curând ce se va întâmpla cu Mircea Băsescu.

Fratele fostului președinte al României ar putea fi eliberat din penitenciarul Poarta Albă miercuri, dacă Tribunalul Constanța îi acceptă cererea. Argumentele sale țin de vârstă și de perioada de arest. Magistraţii au rămas în pronunţare în cazul său.

În cadrul ședinței de judecată de marți, ce a durat aproximativ 15 minute, Mircea Băsescu a afirmat că în trecut ar fi întreprins fapte pentru care a ajuns în atenția anchetatorilor, dar a susținut, totodată, că a avut un comportament exemplar pe timpul detenției, în penitenciar luând parte la activități educative.

Un complet al Judecătoriei Medgidia s-a pronunțat, pe 6 octombrie pentru admiterea cererii de eliberare condiționată, formulată de Mircea Băsescu.

Acesta a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență, în favoarea interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, în dosarul în care a fost acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la familia acestuia.

Într-o intervenție telefonică la România TV despre decizia pe care urmează să o primească fratele său, Traian Băsescu a spus marți că se roagă pentru acesta. "Bineînțeles că mă gândesc la el și mă rog la Dumnezeu", a spus președintele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel