Trenuri BLOCATE de șase ore! Călător: E BĂTAIE DE JOC! Suntem abandonați

Roxana Neagu / 16 dec 2018 / 10:21 Salveaza PDF Comentarii

Sute de călători sunt blocați în trenuri care nu s-au mai mișcat de șase ore! Oamenii nu doar că nu au primit un ceai cald, ci au fost pur și simplu abandonați și nimeni nu le dă nicio informație. Doar jandarmii au venit la fața locului, pentru a opri unii călători să protesteze prin blocarea unui drum național. 

UPDATE: Lucian Șova, veste ȘOC în direct la Antena 3

”La această oră, echipele de intervenție acționează în teren pe 4 secții de cale ferată de pe raza regionalelor Craiova și Timișoara pentru remedierea deranjamentelor înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică: Valea Sadului - Lainici, Lunca Budieni - Bărbătești, Valea Cernei - Turnu Severin și Vărădia -Săvârșin, unde nu există tensiune în firul de contact, din cauza copacilor căzuți pe calea ferată. În intervalul orar necesar operațiunilor de verificare și intervenție, traficul feroviar pe distanțele respective a fost oprit pentru a permite accesul și intervenția drezinelor și a personalului specializat, trenurile care circulau pe traseele respective fiind oprite în alte stații de pe traseu.

Trenuri afectate: IR 1822/1821 Arad – București Nord (retur), IR 1654 Vatra Dornei – București Nord și IR 1696/1695 Timișoara Nord – București Nord (retur).” anunță CFR în această dimineață, fără a transmite vreo informație despre numărul călătorilor sau cu privire la orele în care oamenii au fost nevoiți să stea în frig. 

Gheorghe Tănăsoiu, călător în unul dintre trenuri, a spus, la Antena 3, în emisiunea ”News Magazine”, că ”sunt sute de oameni abandonați, ninge continuu, autoritățile nu ne dau niciun fel de informații. Oamenii sunt agitați, au vrut să blocheze circulația pe European 70, au venit jandarmii, poliția, să se ia la bătaie cu oamenii, cu călătorii, cu pasageri, toată lumea este exasperată, suntem în continuare în trenuri și nu se face nimic. Suntem abandonați, nici conducătorii de tren, controlorii, șeful de gară, nu mai e nimeni aici. Nu ne-a dat nimeni un ceai, apă, suntem de șase ore în tren. Sunt copii mici, oameni bătrâni, nu avem căldură. Am înghețat cu toții. De șase ore și jumătate, e BĂTAIE DE JOC!”. 

Mecanicul unui tren ”era să moară” spune călătorul, după ce s-a prăbușit un buștean peste locomotivă și i s-a spart parbrizul. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23