Trenul care UCIDE. Situație DRAMATICĂ în București

Într-un cartier din Capitală se petrec adevărate tragedii, iar nicio autoritate se pare că nu vede ce se întâmplă. Este vorba despre o cale ferată peste care nu există pasaje amenjate, în paralel cu o șosea pe care nu sunt amenajate refugii pentru pietoni. Anual, aici se produc accidente cumplite în care unii oameni și-au pierdut viața.

Petiția pentru "Trenul care ucide"

"În cartierul numit încă "23 august", pe Șoseaua Industriilor există încă o cale ferată. Anual, la traversarea ei, se produc accidente dramatice sau tragice, soldate cu moartea. Nu există traversări amenajate pe această cale ferată. Zilnic, în cursul anului școlar, dar și în afara lui, sute de oameni o traversează într-un sens sau altul. Primăria Sectorului 3 spune că problema e a Transferoviar Călători, operator privat de trafic de călători.

Acesta a susținut în 19 iunie, la Știrile ProTV, când trenul a mai făcut o victimă, că există "treceri amenajate", dar că oamenii nu traversează pe acolo. Aceste treceri NU EXISTĂ. Oamenii traversează și pentru a ajunge la stațiile RATB (linia 103). Oamenii stau ÎN ȘOSEA. Nu există refugii pentru pietoni, stațiile sunt nemarcate pe sensul spre Republica. Deci nu există treceri pentru pietoni amenajate peste calea ferată, nu există refugii RATB. Cerem fie desființarea căii ferate (ea era utilă când uzinele funcționau în zonă), fie amenjarea stațiilor și refugiilor. Zona este parte a Capitalei României, dar e în continuare tratată ca și cum nu ar fi. Responsabili sunt: Transferoviar Călători, Regia autonomă RATB, Primăria Sectorului 3, Administrația străzilor", se arată în petiția lansată pe PetițieOnline.com.

Vă invităm fie că sunteți din București, fie că nu, să semnați această petiție, în speranță că această anomalie va putea fi oprită. Aici puteți semna petiția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel