Tren plin de copii blocat pe Valea Prahovei. Mai mulţi copaci au căzut pe şine

Foto: Dmitry Alexandrovich - Pexels
Foto: Dmitry Alexandrovich - Pexels

Un tren a rămas blocat în această seară în zona Comarnic după ce mai mulţi copaci s-au prăbuşit pe şine. În tren se află mai mulţi copii. 

Trenul este blocat între Valea Lungă şi Posada, de mai bine de două ore. Sunt mai multe probleme identificate la faţa locului, mai mulţi copaci au căzut pe şine. Din această cauză au fost rupte şi cablurile de electricitate, astfel că trenul este şi în beznă, anunţă Antena 3. 

De asemenea, în vagoane nu mai este nici căldură. De câteva ore, angajaţii CFR Infrastructură sunt în teren şi încearcă remedierea problemelor. Nu se ştie la această oră dacă mai sunt şi alte trenuri afectate de această problemă. 

Din informaţiile Antena 3, cei care sunt în tren nu au primit momentan ajutoare din partea CFR Călători. De asemenea, una dintre linii, cea pe care nu se află trenul, ar fi fost pusă în funcţiune, iar spre zona respectivă a fost trimisă o locomotivă diesel din staţia Ploieşti. 

Tren cu 30 de copii, blocat nouă ore în câmp 

Un tren cu 30 de copii care se întorceau de la mare a rămas blocat pe lângă Fundulea în vara acestui an. Erau şi persoane bolnave în acel tren. Au stat blocaţi nouă ore.

Atunci, un mecanic de locomotivă a intrat cu un tren de marfă într-un altul, la Fetești. Accidentul a fost urmat de întârzieri de sute de minute, chiar și peste 30 de ore, la circulația trenurilor spre și dinspre Litoral.

Ministrul Drulă a declarat că mecanicul a adormit și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Nici sistemul de frânare automată nu era funcțional, a precizat Drulă, cerând totodată scuze pasagerilor care au plătit bilete. Poliția Ialomița a informat ulterior că mecanicul de locomotivă avea o alcoolemie de 0,4 la mie la testul alcoolscop.

Premierul Florin Cîțu a cerut demisia directorului CFR Călători, Ovidiu Vizante, spunând că "dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă". Dan Barna i-a luat apărarea lui Vizante, apreciind că oamenii ar trebui judecați după fapte, nu după vorbe, iar directorul este în funcție de numai trei luni.

Întrebat de o soluție în cazul de la Fetești, Vizante spusese, la Antena 3: "De ce mă întrebați pe mine? Încercați dumneavoastră să găsiți soluții!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel