Trei vaci luate de uragan în septembrie, descoperite în viață pe o insulă

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Trei vaci care au fost luate de uragan în luna septembrie au fost descoperite în viață pe o insulă.

Trei vaci luate de creşterea apelor provocată de uraganul Dorian în luna septembrie pe coasta de est a Americii au fost găsite în viaţă la kilometri distanţă pe un şir de insule de nisip, a informat joi presa locală, citată de AFP, citează Agerpres.

Animalele au fost descoperite recent de angajaţii Parcului Naţional Cape Lookout, la trei luni după ce au dispărut pe 6 septembrie, când litoralul Carolinei de Nord a fost lovit de uraganul de categoria 1.

Ar fi înotat

Cele trei vaci ar fi înotat pe o distanţă de circa 6 - 10 kilometri înainte de a putea pune din nou copita...pe uscat, în acest caz o insulă formată din dune şi vegetaţie împrăştiată care face parte din Outer Banks, a informat ziarul Charlotte Observer. Această fâşie îngustă de nisip, formând un şir de insule barieră, se întinde pe o distanţă de peste 300 km de-a lungul coastei Carolinei de Nord.

Cei trei rumegătoare făceau parte dintr-o turmă care trăia în libertate pe un teren privat de pe insula Cedar. Uraganul Dorian a provocat aici un "mini-tsunami" soldat cu moartea a circa 30 de cai sălbatici, dintre care unii luaţi de ape.

Vacile au fost identificate de către proprietarul lor, Woody Hancock. Animalele vor fi probabil sedate şi repatriate cu o ambarcaţiune la păşunea lor, a indicat o purtătoare de cuvânt a Parcului Federal Cape Lookout, citată de Charlotte Observer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel