Trei tone de zahăr furate dintr-un tren marfar la Constanța

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Trei tineri au fost reţinuţi de poliţişti şi vor fi prezentaţi marţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzaţi că au furat aproape trei tone de zahăr brun din vagoanele unui tren marfar, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. 

"În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în dimineaţa zilei de 13 mai a.c., cinci persoane ar fi aruncat mai mulţi saci, încărcaţi cu zahăr brun, între zona de epurare Constanţa şi staţia CF Palas, ulterior încercând să scoată, cu ajutorul unui tren aflat gol în tranzit prin port, cantitatea de zahăr sustrasă. În momentul în care poliţiştii i-au somat să se oprească, bărbaţii în cauză au încercat să fugă, însă trei dintre aceştia au fost prinşi în scurt timp. Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 26 şi 32 de ani, au fost identificaţi şi conduşi la sediul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa pentru cercetări", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ. 

Conform sursei citate, poliţiştii au recuperat 59 de saci, conţinând aproximativ 2.700 de kilograme de zahăr brun, cu un prejudiciu estimat la 21.000 de lei, cantitatea fiind predată managerului zonal.

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea celorlalte două persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, în prezent acestea sustrăgându-se cercetărilor.

Vezi și: Cel puțin 50 de femei, trimise să se prostitueze în străinătate. Grup infracțional destructurat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel