Trei suspecți de trafic de minori, reținuți de procurorii DIICOT în Argeș

DIICOT
DIICOT

Trei persoane din județul Argeș, suspectate că fac parte dintr-o grupare infracțională organizată specializată în trafic de minori, au fost reținute miercuri de procurorii Serviciului Teritorial Pitești al DIICOT.

Suspecții au fost ridicați în urma unor percheziții domiciliare efectuate în localitățile Pitești, Bradu și Stolnici, într-un dosar instrumentat de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Pitești.

"Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2012 — 2014, o grupare constituită din trei persoane din municipiul Pitești, ar fi recrutat, adăpostit și constrâns prin violență mai multe tinere în scopul de a întreține relații sexuale cu clienți racolați prin intermediul anunțurilor publicate în presa locală. Persoanele sunt bănuite că ar fi obținut, în urma activităților desfășurate, peste 50.000 de lei", se arată într-un comunicat al BCCO Pitești.

La perchezițiile de miercuri au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, o tabletă, un laptop, bani, precum și diferite înscrisuri.

În urma audierilor, procurorii DIICOT au emis ordonanțe de reținere pe numele celor trei membri ai grupării infracționale, suspecții urmând să fie prezentați Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de minori.

O a patra persoană este cercetată în stare de libertate în același dosar, pentru săvârșirea infracțiunii de favorizare a infractorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel