Trei spărgători de case au fost prinși. Nu au luat în calcul camerele de supraveghere

hoti
hoti

Trei tineri din municipiul Giurgiu sunt cercetaţi penal pentru furt calificat după ce au sustras mai multe bunuri electrocasnice, electrice şi scule din locuinţa unor persoane plecate în străinătate, se arată într-un comunicat de presă transmis luni de IPJ.

"Poliţiştii de la Poliţia Municipiului Giurgiu au fost sesizaţi de o femeie în vârstă de 88 ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri dintr-un imobil situat în municipiul Giurgiu pe care aceasta îl îngrijeşte în lipsa proprietarilor care sunt plecaţi în străinătate. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti au fost identificaţi trei tineri din municipiul Giurgiu, cu vârste între 18 si 20 de ani, bănuiţi că, la finalul lunii martie, acest an, au desfăcut lacătul care asigura uşa de acces în imobil, sustrăgând din interior mai multe bunuri de la polizor, picamer, drujbă, truse mecanice până la roboţi de bucătărie şi alte aparate electrocasnice", se arată în comunicatul de presă al IPJ Giurgiu.

Poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din prejudiciu, urmând ca după identificare să fie predate persoanei vătămate, restul bunurilor sustrase fiind deja înstrăinate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vezi și: Bărbat mort în peșteră. A fost găsit după nouă zile de căutări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel