Trei persoane, rănite grav într-un accident. Șoferul vinovat ar fi consumat droguri

Trei persoane au fost rănite într-un accident provocat de un şofer de 19 ani care ar fi consumat droguri, în Olt.

Trei tineri au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital în urma unui accident rutier produs luni după amiaza, în municipiul Slatina, de un tânăr de 19 ani, posibil aflat sub influenţa unor substanţe interzise, care a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea şi a lovit un autoturism parcat, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, unul dintre tinerii răniţi, pasager în autoturism, a fost găsit inconştient şi a fost transportat, în stare comatoasă, la UPU Slatina.

Poliţiştii, în urma primelor cercetări, au stabilit că accidentul rutier a avut loc pe fondul vitezei excesive, iar persoana aflată la volanul maşinii, un tânăr în vârstă de 19 ani din Strejeşti, a avut un rezultat pozitiv la testarea cu aparatul drugtest şi negativ la alcooltest. Tânărului şofer i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat substanţe interzise, citează Agerpres.

Plăcuțe de înmatriculare atribuite altei mașini

Autoturismul care a lovit maşina parcată avea plăcuţe de înmatriculare care erau atribuite altei maşini, au mai stabilit poliţiştii în urma verificărilor.

În maşina care a lovit autoturismul parcat se aflau cinci persoane, trei fiind rănite şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi două fiind asistate la faţa locului fără a necesita transportul la spital.

În ajutorul victimelor au intervenit echipaje de pompieri cu autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, precum şi echipaje de la Ambulanţă.

Ce spun reprezentanții ISU Olt

"Un pasager, găsit inconştient, cu traumatism cranio-facial acut deschis, traumatism cranio-cerebral acut deschis, a fost transportat la UPU Slatina în stare comatoasă, de echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanţă. Cel de-al doilea pacient, în vârsta de 18 ani, din Bucureşti, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism membru superior stâng şi traumatism toracic, a fost transportat la UPU Slatina. Al treilea pacient, un pasager în autoturism, în vârsta de 20 de ani, din comuna Şerbăneşti, prezenta un hematom la cap şi a fost transportat la UPU Slatina", au precizat reprezentanţii ISU Olt.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel