Trei persoane, rănite după ce au intrat cu maşina într-un şanţ de pe DN 7, la Călimăneşti, Vâlcea

Trei persoane au fost rănite, luni seara, după ce maşina în care se aflau a ajuns într-un şanţ de pe DN 7, la intrarea în staţiunea Călimăneşti dinspre Râmnicu Vâlcea, pentru scoaterea a două dintre ele fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

'Intervenim cu un echipaj de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă. Sosit la faţa locului, echipajul de descarcerare a găsit două persoane încarcerate şi una care a ieşit din autoturism. Ambele victime încarcerate, două femei, au fost extrase din maşină conştiente şi predate echipajelor SAJ Vâlcea. Şi cea de-a treia victimă a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Din primele date ale poliţiştilor se pare că maşina în care se aflau cele trei victime a ajuns în şanţ după ce şoferul ar fi frânat brusc ca să evite impactul cu un autoturism ce venea din sens opus, care se angajase într-o depăşire şi a fost lovit din spate de un autotren, fiind proiectat în afara părţii carosabile. În zonă s-a circulat alternativ mai bine de o jumătate de oră, traficul fiind dirijat de agenţii de poliţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel