TREI noi arestări în cazul Club Colectiv

Judecătoria Sectorului 4 a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a Danielei Niţă, administratorul firmei Golden Ideas Fireworks Artists, care a furnizat artificiile din clubul Colectiv, a directorului societăţii, Cristian Niţă, şi a pirotehnicianului Viorel Zaharia.

O angajată a firmei Golden Ideas Fireworks Artists, care a furnizat artificiile din Colectiv, le-a spus anchetatorilor că nu a existat niciun fel de contract între firma la care lucrează şi Digidream pentru focul de artificii de la club, ci a fost redactat ulterior de urgenţă.

Andreea Sârbu, angajată a firmei Golden Ideas Fireworks Artists, le-a povestit anchetatorilor că a existat doar o înţelegere verbală, pe 29 octombrie, pentru livrarea artificiilor la clubul Colectiv, urmând ca un contract să fie semnat pe 31 octombrie.

Cei doi patroni ai firmei Golden Ideas Fireworks Artists SRL, care a furnizat artificiile din clubul Colectiv, au fost interceptaţi de anchetatori imediat după producerea incendiului din club, conform referatului cu propunere de arestare preventivă a lui Cristian şi a Danielei Niţă.

Conform documentului citat, Cristian Niţă a vorbit la telefon, a doua zi după producerea incendiului, cu o angajată care l-a îndrumat pas cu pas cu privire la ce documente să şteargă din calculatoarele firmei, proprii sau ale angajaţilor, pentru a acoperi neregulile produse de firmă şi pentru a se feri de raspunderea penală ce urma să apară după tragicul eveniment, informează România TV.

vezi și: STENOGRAME INCENDIARE. Nume grele prinse distrugând probe din cazul Colectiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel