Trei morți într-un accident pe DN1, după ce o mașină a intrat într-un camion - UPDATE

Foto ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay

Accident mortal pe DN1, în Cluj.

UPDATE:Trei persoane, între care un copil de 6 ani, au murit, miercuri, pe Drumul Național 1 E60, după ce o mașină a lovit un camion, între localitățile Morlaca și Hodiș. Un băiat de 10 ani a fost dus la spital.

Potrivit Poliției Cluj, accidentul s-a produs pe DN1 E60, la intersecția cu DC 126, între localitățile Morlaca și Hodiș. „Din datele primite de la fața locului, în evenimentul rutier a fost implicat un ansamblu de vehicule și un autoturism. Autoturismul care se deplasa în direcția Cluj-Napoca ar fi intrat în coliziune cu un camion care circula pe sensul opus”, au transmis reprezentanții Poliției Cluj.

***

Trei persoane au murit, miercuri, pe Drumul Național 1 E60, cupă ce o mașină a lovit un camion, între localitățile Morlaca și Hodiș. Potrivit Poliției Cluj, accidentul s-a produs pe DN1 E60, la intersecția cu DC 126, între localitățile Morlaca și Hodiș.

„Din datele primite de la fața locului, în evenimentul rutier a fost implicat un ansamblu de vehicule și un autoturism. Autoturismul care se deplasa în direcția Cluj-Napoca ar fi intrat în coliziune cu un camion care circula pe sensul opus”, au transmis reprezentanții Poliției Cluj.

În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane. Traficul în zona producerii accidentului este blocat la ora transmiterii știrii, relatează Mediafax.

Mai multe accidente s-au produs, miercuri, pe drumurile din ţară:

- Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei automacarale(60 tone) rămasă imobilizată pe carosabil în urma unei defecțiuni tehnice, circulaţia rutieră pe DN28 Iaşi - Albiţa a fost întreruptă pe raza localităţii Chicerea, judeţul Iaşi. 

- Pe DN 11 Brașov– Tîrgu Secuiesc, localitatea Ozun, un autotren s-a răsturnat pe suprafața de rulare.

AVERTIZARE INFOTRAFIC: TEMPERATURILE EXCESIVE INFLUENŢEAZĂ TRAFICUL RUTIER

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române vă informează că, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în această perioadă, disconfortul termic va fi accentuat iar temperaturile maxime vor fi în general între 33 şi 37 de grade(izolat 39, 40 de grade), motiv pentru care recomandăm conducătorilor de autovehicule:

să folosească sistemele de climatizare;să se asigure că presiunea din pneuri este cea recomandată pentru sezonul cald;

- să evite pe cât posibil călătoriile în jurul prânzului, în special persoanele în vârstă;

- să nu conducă dacă sunt obosiţi. Oboseala este considerată de către specialişti una dintre cauzele  generatoare ale multor tragedii ce se întâmplă, de regulă, pe drumurile publice, mai ales la sfârşit de săptămână;     

-  să nu conducă după ce a consumat băuturi alcoolice, acest lucru constituie un factor de risc pentru traficul rutier, favorizând producerea accidentelor;

-  să nu vorbească la telefon în timpul mersului, fara a folosi dispozitivele speciale “maini libere”. Temperatura ridicată din hibitaclul maşinii va accentua starea de oboseală ce se manifestă la început prin întârzierea reacţiilor, dificultate în concentrare, căscatul repetat, clipirea foarte deasă şi se termină cu adormirea la volan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel