TREI MITURI despre CĂSNICIE, demontate

În general, înainte de o căsnicie și un divorț, oamenii cred în „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”.

Indiferent de persoanele implicate, o căsnicie va înregistra atât suișuri, cât și coborâșuri. Însă, după o experiență soldată cu un eșec, credințele despre mariaj vor fi puțin schimbate. Dragostea nu este o garanție a fericirii și, în cele mai multe cazuri, nu poți spune nici despre căsătorie că este ceva etern. Cu toate acestea, există destule mituri care se repeta la nesfarsit desi s-au dovedit a fi false.

1. Dacă lucrurile merg bine, relația va fi excelentă

Cu siguranță că ați văzut filme în care cuplurile realizează că lucrurile merg atât de bine în noua lor relație, încât decid să se căsătorească. În realitate, acesta nu este deloc un semn bun pentru relația voastră. Nu există nicio dispută atunci când sau nu exista pasiune sau niciunul dintre voi nu se implică suficient încât sa fie deranjat de ceva. In niciunul dintre cazuri lucrurile nu vor avea un final fericit.

2. Mariajul este pentru totdeauna

Din punct de vedere statistic, jumătate dintre cei care se căsătoresc ajung să divorteze. Este adevarat, totuși, că poți să îți crești șansele de reușită. Pentru ca un mariaj să fie de succes, este nevoie de mai mult decât de un „DA”. Este nevoie să spui „DA”, în fiecare zi, pentru tot restul vieții tale. Ce înseamnă asta? Înseamnă că fiecare dintre cei doi parteneri trebuie să facă din mariaj o prioritate. Ambii trebuie să depună zilnic efort astfel încât cuplul să fie fericit, iar relația sănătoasă.

Citește și: Napoleon și Josephine, contract de căsătorie: Actul semnat în 1796, vândut cu 437.500 de euro

3. Căsnicia înseamnă începutul și finalul vieții

Deși multor persoane le place să fie într-un mariaj, nu vor prefera o căsnicie nefericită unei vieți de burlac fericite, în cazul în care ei știu că fericirea este mai presus de orice.

Și tot mai mulți oameni fac astfel de alegeri. Bineînțeles că nu înseamnă ca nu ar dori să fie implicați într-o relație stabilă și fericită, însă au înțeles că dacă asta nu se întâmplă, pot avea o viață fericită fără să fie căsătoriți.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel