Trei case din Brașov au ars în noaptea de vineri spre sâmbătă

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Trei case din cartierul brașovean Schei au ars azi-noapte.

Două case au fost mistuite de foc aproape în totalitate şi acoperişul unui al treilea imobil a ars într-un incendiu care a izbucnit, vineri noaptea, în cartierul Schei din municipiul Braşov, transmite Agerpres.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, la incendiu au fost mobilizate 6 autospeciale cu apă şi spumă, una de salvare la înălţime şi un echipaj SMURD. Potrivit pompierilor, accesul în zonă - una cu străzi înguste, în mare parte în pantă - s-a făcut cu dificultate.

Din fericire nu au existat victime

"Când au ajuns echipajele la faţa locului, trei case erau cuprinse de flăcări şi exista pericolul de extindere şi la alte proprietăţi situate în imediata apropiere. S-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, iar accesul în zonă s-a făcut cu dificultate. După o luptă cu flăcările de aproximativ cinci ore, incendiul a fost lichidat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. (...) S-a reuşit localizarea incendiului înainte ca acesta să se extindă şi la alte case din apropiere", a precizat ISU Braşov.

Două dintre locuințe au fost făcute scrum



Două case au ars în proporţie de 90% şi acoperişul celei de-a treia.

Totodată, două persoane, proprietari ai unor case la care exista pericol de extindere a incendiului, au suferit atac de panică şi au fost asistate medical la faţa locului de către personalul SMURD, a menţionat sursa citată.

Explozie la Aerostar Bacău

O explozie s-a produs la Aerostar Bacău săptămâna aceasta. Au fost doi răniți, transmite Realitatea Plus. Potrivit informațiilor preliminare, la una dintre secții s-a produs o explozie, urmată de un incendiu, scrie Ziarul de Bacău. Incendiul a fost stins de angajații firmei, transmit reprezentanții pompierilor.

„Am fost sesizați că a avut loc un incendiu lichidat la Aerostar. S-au deplasat doi inspectori de prevenire din cadrul ISU pentru a evalua situația. Știm că au fost 3 victime, preluate de Ambulanță”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, la momentul producerii tragediei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel