Trei bărbați, reținuți după ce au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau droguri la Cernavodă

Trei bărbați, reținuți după ce au fost prinși în flagrant în timp ce vineau droguri la Cernavodă
Trei bărbați, reținuți după ce au fost prinși în flagrant în timp ce vineau droguri la Cernavodă

Polițiștii de combatere a criminalității organizare din Constanța au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog au prins în flagrant delict doi bărbați, de 33, respectiv 40 de ani, ambii din orașul Cernavodă, care ar fi încercat să vândă 55 de grame de cannabis, pentru 1.700 de lei, se arată într-un comunicat de presă.

”La aceeași dată, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii au efectuat 2 percheziții domiciliare și au indisponibilizat 10 grame de cannabis, 0,3 grame de cocaină, un cântar electronic, 2 grindere, precum și alte bunuri cu valoare probatorie. De asemenea, în aceeași zi, polițiștii de combatere a criminalității organizare din Constanța au prins în flagrant delict un bărbat, de 31 de ani, din orașul Cernavodă, care ar fi vândut 100 de grame de cannabis, pentru 1.900 de lei. Asupra bărbatului, au mai fost descoperite 70 de grame de cannabis”, au precizat polițiștii. 

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor trei bărbați, aceștia fiind prezentați instanței de judecată, care a admis măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel