Trei BĂRBAȚI, împușcați în gât și-n cap pe stradă. Autorul a fugit cu un taxi

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Trei bărbați au fost împușcați în weekend într-o comună din Olt. Autorul a fugit cu un taxi. Polițiștii l-au prins pe agresor.

Trei bărbați au fost împușcați în gât și cap cu un pistol neletal de un tânăr de 32 de ani. Acesta a plecat cu un taxi și a fost găsit de polițiști în orașul Balș, județul Olt. Cei trei răniți au fost transportați la spital, scrie Mediafax.

Potrivit IPJ Olt, incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar polițiștii au fost sesizați la 112 cu privire la faptul că în comuna Bobicești ar fi avut loc un conflict spontan, iar trei bărbați ar fi fost împușcați de o persoană, după care aceasta ar fi părăsit locul faptei cu un taxi.

Suspectul a fost găsit

Polițiștii au pornit în căutarea suspectului, care a fost găsit în orașul Balș, fără a avea asupra sa arma folosită. Ulterior, arma a fost găsită într-un imobil din orașul Balș.

Polițiștii au stabilit că în comuna Bobicești, în urma unor discuții contradictorii, un bărbat de 32 de ani ar fi tras cu un pistol neletal asupra altor trei bărbați, provocându-le acestora leziuni la nivelul capului și corpului și apoi a plecat. Acesta nu deține permis de portarmă.

Cele trei victime au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Orășenesc Balș, fără a le fi pusă viața în pericol.

Bărbatul a fost reținut

Polițiștii au dispus reținerea bărbatului de 32 de ani pentru o perioadă de 24 de ore pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Instanța a decis luni arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile.

Elev de 12 ani, rănit cu un briceag de către un coleg de clasă, în Dâmbovița

Un elev de 12 ani al unui liceu din municipiul Târgovişte a fost rănit superficial cu un briceag de către un coleg de clasă, incidentul având loc în timpul pauzei, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, mai scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, între cei doi elevi ar fi avut loc un conflict spontan, unul dintre ei rănindu-l pe celălalt cu un briceag la picior.

Victima, care ar fi fost lovită superficial, a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale.

"În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violente şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, fapte prevăzute de art. 193 şi art. 372 din Codul penal, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului", precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel