Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv în cazul de omor din Piaţa Constituţiei

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv joi şi un altul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore în dosarul penal privind omorul comis la data de 29 septembrie în Piaţa Constituţiei. 

Potrivit DGPMB, miercuri au fost făcute patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost conduse la sediul Poliţiei Capitalei trei persoane, acuzaţiile fiind de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 'Cei trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv, iar un alt bărbat implicat în cauză a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri', informează Poliţia Capitalei.

Pe 29 septembrie, în jurul orei 22,30, prin apel la 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane în Piaţa Constituţiei. În urma conflictului, un bărbat a fost rănit şi, în pofida ajutorului medical de urgenţă, s-a constatat decesul. Un alt bărbat a suferit un traumatism la cap şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind condus la audieri.

În perimetrul cercetat a fost găsit şi ridicat un tub cartuş, cel mai posibil cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze şi obiecte contondente, au precizat poliţiştii. Pe 4 octombrie au fost făcute 21 de percheziţii domiciliare în Bucureşti în legătură cu acest caz. Ulterior, şase persoane care au fost reţinute au fost prezentate Tribunalului Bucureşti, judecătorii dispunând arestarea preventivă a acestora. O săptămână mai târziu, o altă persoană a fost reţinută. Pe 14 octombrie, Instanţa a respins contestaţiile formulate de primii şase inculpaţi cu privire la arestarea preventivă, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel