Trei bărbaţi, arestaţi preventiv de Poliția Capitalei pentru furturi din locuinţe

Poliția Capitalei a reținut trei persoane, suspecte de furturi din locuințe. 

Trei bărbaţi, cercetaţi în mai multe cauze de furt calificat, au fost arestaţi preventiv, fiind prinşi în flagrant delict imediat după ce ar fi pătruns, prin efracţie, în două locuinţe din municipiul Giurgiu, potrivit Poliţiei Capitalei, scrie Agepres. 

Conform sursei citate, cercetările au fost declanşate în luna iunie, când un bărbat a reclamat că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, de unde au sustras mai multe bunuri.

Ulterior, o femeie a reclamat că la întoarcerea de la serviciu a constatat că i s-a pătruns în apartament şi că ii lipsesc mai multe bijuterii.

În ambele cazuri au fost constatate urme de răvăşire.

Ce vârste au suspecții?



Din investigaţiile şi cercetările efectuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, s-a conturat presupunerea rezonabilă că trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 44 şi 53 de ani, cunoscuţi cu preocupări infracţionale, ar fi pătruns în locuinţe.

"Exploatând cu operativitate datele din cauză, ieri (sâmbătă n.r.), în jurul orei 23,45, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Sector 3 i-au prins în flagrant delict, imediat după ce ar fi pătruns prin efracţie, în două locuinţe din municipiul Giurgiu. Bărbaţii au fost blocaţi în trafic, imobilizaţi şi conduşi la sediul subunităţii pentru audieri. În acţiune poliţiştii au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, dar şi de al Secţiei 16 Poliţie. La finalizarea audierilor, cei trei au fost reţinuţi, fiind prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea, bărbaţii fiind arestaţi preventiv", informează, duminică, Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale Sector 3, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel