Trei adolescenți au fost înjunghiați pe trecerea de pietoni în centrul orașului Vaslui

Trei adolescenți au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost înjunghiați pe trecerea de pietoni sub privirile a zeci de trecători. La scurt timp după atac agresorul s-a predat la poliție. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Zeci de oameni au fost martorii agresiunii care a avut loc azi, la prânz, în centrul orașului Vaslui, în plină stradă, într-o zonă intens circulată. Un elev de 15 ani și alți doi băieți de 16 ani traversau strada de la școală către cartierul în care locuiesc. La un noment dat, din sens opus un băiat în vârstă de doar 17 ani, s-a năpustit asupra lor lovind în stânga și-n dreapta cu cuțitul. Părinții copiilor sunt șocați de cele întâmplate.

"Veneau de la școală și pe trecerea de pietoni un alt băiat i-a înjunghiat din mers. I-a tăiat mușchiul de la mână și degetele", spune mama unuia dintre copii. "Copilul meu a fost înjunghiat în spate... și eu îl așteptam acasă cu masa pusă. Așa mor... A fost înjunghiat după cap. Norocul lui a fost că ghiozdanul a atenuat forța loviturii altfel era mort", spune mama unui alt băiat.

Conform informațiilor medicilor tinerii prezintă multiple plăgi la nivelul toracelui, la nivelul gâtului și la nivelul membrelor superioare. 

La mai puțin de o oră, tânărul de 17 ani care a comis atacul s-a predat la Poliție. Acesta se pare că este coleg de liceu cu victimele. Deocamdată autoritățile încă nu știu care a fost motivul confictului care a dus la această agresiune. Tânărul riscă ani grei de închisoare pentru tentativă de omor. 

Vezi și: Minori înjughiați pe trecerea de pietoni: Făptașul, reținut pentru tentativă de omor calificat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel