Trecutul TULBURĂTOR al recidivistului din Hunedoara care și-a MĂCELĂRIT iubita

Ies la iveală detalii halucinante din trecutul tânărului de 27 de ani din Hunedoara care și-a ucis iubita cu un cuțit de vânătoare. 

Cristian S., în vârstă de 27 de ani, a fost reținut în cursul nopții de jois pre vineri, după ce și-a înjunghiat iubita de 22 de ani cu un cuțit de vânătoare. După crimă, bărbatul ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. 

Trecutul criminalului din Hunedoara

Cristian S., zis Piu sau Carlos, a rămas fără mamă la vârsta de șapte ani, iar în ultimii ani a fost condamnat de mai multe ori pentru trafic de droguri şi substanţe etnobotanice. Mai mult, cât era minor, Cristian a fost condamnat pentru o tâlhărie. 

Eliberat din închisoare în februarie 2016, Cristian S. s-a întors la consumul de droguri. Doi ani mai târziu, a primit o nouă pedeapsă, de doi ani şi şase luni de închisoare.

Cu toate că se afla sub supraveghere, „Piu” şi-a continuat activitatea infracţională. În urma unor percheziţii au fost descoperite la domiciliul său droguri, substanţe etnobotanice, cântare, dar și diverse materiale.

Potrivit Adevărul, Cristian S. s-a aflat în închisoare sub tratament psihotrop. El a fost eliberat din Penitenciarul Deva în iulie 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel