Trăsniţii revin din 21 septembrie. Un nou serial la Prima TV

Din 21 septembrie, aşezaţi-vă comod în faţa televizoarelor pentru că Trăsniţii revin la Prima TV, cu cel de-al 25-lea sezon al celui mai longeviv sitcom din lume, de luni până joi, de la ora 22:00.

Povestea Trăsniţilor continuă cu situaţii noi şi interesante. Secţia de poliţie va deveni un al doilea "beci domnesc", după ce arestul Capitalei nu va mai face faţă numărului mare de reţinuţi de soi. Comisarul Mateescu va superviza îndeaproape arestările şi va deveni şeful Soficăi. Când arestul se va aglomera, Mateescu va transfera o parte dintre deţinuţi în vila Trăsniţilor, ceea ce va naşte o nouă afacere. Deşi la început Pupăză va avea probleme cu banii, el va da lovitura şi va avea câştiguri considerabile. Ema va rămâne însărcinată cu Vandame dar acesta din urmă va intra în conflict cu Baba Frosa, care crede că tatăl copilului este de fapt Gogoaşe. Chiorete şi Sofica vor continua să formeze un cuplu, însă acest lucru îi va afecta bărbatului relaţia de prietenie cu Poponeţ. Despre ce este vorba veţi afla urmărind noul sezon "Trăsniţii", din 21 septembrie, de luni până joi, de la ora 22:00, la Prima TV.

Citește și: PRIMA TV a intrat în insolvență

"Personaje noi, răsturnări de situaţii surprinzătoare, râsete, veselie, aventuri şi comedie, toate marca Trăsniţii. Cu asta sperăm să vă provocăm hohote de râs în cascadă la Prima TV! Şi pentru că echipa Trăsnită e de neoprit, se dă peste cap, se incordează şi se reinventează, aşa că din această toamnă v-a mai pregătit o surpriză", mărturiseşte Grig Chiroiu.

Creatorii celui mai longeviv sitcom din lume vă răsplătesc fidelitatea cu „La TV", un nou serial de comedie nebun, în curând la Prima TV.

Până la debutul noului sezon şi al noului serial, săptămâna aceasta puteţi urmări episoadele aniversare (700 – 1000) „Trăsniţii", de luni până joi, de la ora 22:15, la Prima TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel