Trășculescu la Comisia juridică a CD: "Sunt nevinovat"

trasculescu
trasculescu

Prezent la Comisia juridică a Camerei pentru discutarea cererii de arestare prevenitivă, deputatul

Şedinţa Comisiei era programată pentru ora 13.00, dar a fost amânată  pe motivul necesității ca membrii Comisiei să studieze dosarul mai mult timp. Trăşculescu a venit însoţit de avocat și a intrat în sala de şedinţe fără a face alte declaraţii.

Conform deputatului liberal Alina Gorghiu, posibilitatea ca membrii Comisiei Juridice a Camerei să amâne pentru altă zi luarea unei decizii în privinţa lui Trăşculescu este exclusă.

"Fiecare coleg de la noi ar trebui să citească nişte hârtii pentru a se pronunţa. Astăzi se va lua sigur decizia. Dacă nu va cere nimeni din partea unui avocat sau a sa personal, azi se va da un vot pentru raport care va fi favorabil pentru solicitarea Parchetului şi marţi vom avea pe ordinea de zi a plenului acest subiect. Eu cred că va fi cvorum", a precizat Gorghiu la România TV.

 Procurorul șef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a cerut marţi Ministerului Justiţiei să solicite Parlamentului arestarea deputatului Alin Trăşculescu, sub acuzaţiile de trafic de influenţă şi fals. "Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a înaintat ministrului Justiţiei solicitarea de a sesiza Parlamentul României - Camera Deputaţilor pentru a cere, în conformitate cu prevederile art. 72 alin. 2 din Constituţia României, art. 24 din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor şi art. 193 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, încuviinţarea arestării deputatului Trăşculescu Alin Silviu, inculpat în dosarul nr. 336/P/2012, în sarcina căruia au fost reţinute următoarele infracţiuni: trafic de influență, instigare la infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată, comisă în legătură cu infracţiunea de trafic de influenţă şi instigare la infracţiunea de spălare a banilor, cunoscând că aceştia provin din săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă", se arată într-un comunicat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel