Transport ilegal de lemne de Paște. Jandarmii, captură importantă

Jandarmii montani din cadrul IJJ Buzău au identificat luni, în a doua zi de Paşte, pe raza localităţii buzoiene Berca, un transport ilegal de material lemnos, în urma căruia şoferul a primit o amendă de 5.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos şi mijlocul de transport au fost confiscate. 

"Jandarmii montani au observat un autoturism marca Dacia Papuc care transporta material lemnos, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Berca, aceştia au oprit autoturismul. În urma verificărilor efectuate, a reieşit că şoferul transporta material lemnos fără documentele de provenienţă legală", a declarat, purtătorul de cuvânt al IJJ Buzău, lt. Georgiana Nazâru, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, jandarmii au confiscat 0,250 m3 fag, materialul lemnos fiind predat Cantonului Răteşti, iar bărbatul respectiv a fost sancţionat cu amendă în valoare de 5.000 lei conform Legii 171/2010, iar autoturismul folosit la transportul masei lemnoase a fost confiscat şi lăsat în custodia proprietarului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel