Descoperire şoc pe aeroportul londonez Heathrow

aeroport brasov
aeroport brasov

Descoperire incredibilă a ofiţerilor vamali de pe aeroportul londonez Heathrow. Ce se ascundea în cinci cutii expediate din Malaezia.

Descoperire şoc a ofiţerilor vamali de pe aeroportul Heathrow din Londra. Nu mai puţin de 50 de pui de crocodil au fost găsiţi într-un transport expediat din Malaezia. Puii de crocodil de apă sărată se aflau în cinci cutii.

Reptilele urmau să ajungă la o fermă din Cambridgeshire, unde ar fi fost crescute pentru carne. 

Animalele, care cântăreau în jur de 40 kg, nu au fost ţinute pe durata transportului în conformitate cu reglementările Asociaţiei Internaţionale de Transport Aerian (IATA), ceea ce a invalidat permisul acordat şi a făcut ca importul să fie ilegal. 

[citeste si]

Crocodilii au început să se lupte între ei în timpul zborului 

În fiecare cutie era loc pentru patru crocodili, dar în total au fost plasate în fiecare recipient câte zece reptile de circa un picior fiecare (cca 30 cm). 


"Pur şi simplu nu este acceptabil ca reptilele să fie transportate în acest mod. Crocodilii au început să se lupte în timpul zborului din cauza spaţiului limitat, aşa că s-a dat foarte puţină atenţie bunăstării lor. Vom confisca orice contravine reglementărilor CITES (Convention on International Tradein Endangered Species), aşa că asta va servi de avertisment celor care se gândesc să transporte faună sălbatică în aceste condiţii", a declarat Grant Miller, şeful forţei de frontieră care veghează la respectarea CITES. 

Un crocodil a murit de la momentul interceptării transportului ilegal, la 27 aprilie, iar animalele care au rămas în viaţă beneficiază în prezent de îngrijiri înainte de a li se găsi noi destinaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel