Transport GRATIS pentru elevi. Sorin Cîmpeanu, veşti bune: Răspunsul este cât se poate de clar

OUG, în regim de urgenţă
OUG, în regim de urgenţă

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, a anunţat că elevii vor beneficia de transport gratuit pe mijloacele de transport în comun, dar şi în ceea ce priveşte naveta între localitatea de domiciliu şi cea unde învaţă. 

"Gratuitatea transportului pentru elevi există, integral. Răspunsul este cât se poate de clar. Elevii beneficiază de gratuitate completă, atât pentru transportul local, cât şi pentru navetă. 

Naveta face obiectul legii 226, care nu a putut fi pusă în aplicare pentru că se referă la transportul nereglementat. Acesta fiind nereglementat, nu poate fi inclus la decontare. Avem în lucru în acest moment o OUG care să reglementeze naveta elevilor în regim de urgenţă, pentru ca sumele deja prevăzute în bugetul Ministerului Educaţiei, 100 de milioane de lei, să poată fi utilizate de îndată ce va fi aprobat bugetul. Este un element extrem de important pentru mulţi dintre ei. Această posibilitate de decontare face diferenţa între a putea merge la şcoală şi a nu putea", a declarat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel