Transferul anului: “Bravo, ai stil!” va fi difuzat la Kanal D2

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

De ziua Kanal D, Dogan Media Internaţional face un pas strategic, lansând o nouă televiziune generalistă, Kanal D2.  Noul post TV va emite full HD din 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al show-ului inspiraţional “Bravo ai stil!”, cu o ediţie specială, in premieră, duminică, de la ora 19:00.  

Statia Kanal D2 va veni cu o alternativă de programe pentru publicul larg, cu producţii originale, entertainment de calitate şi informaţie utilă.

           

“Ne bucuram mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională. <Bravo, ai stil! >, o emisiune fanion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2.  E un transfer important, strategic, care are legatură şi cu poziţionarea noului post TV.  Ne dorim să aducem în faţa micului ecran, la Kanal D2, un public eterogen, activ, dinamic, căruia îi vom oferi diversitate, conţinut fresh într-o abordare proprie, aşa cum l-am obişnuit. La 16 ani de Kanal D, le mulţumim atât telespectatorilor, cât şi partenerilor noştri, ei ne-au inspirat să fim tot mai buni în ceea ce facem zi de zi”, a spus Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D.

Odată cu aniversarea Kanal D, sărbătorim şi cei patru ani de cand Radio Impuls, un radio CHR care se adresează unui public tânăr, urban, dornic de muzică actuală şi de programe de infotainment, a intrat în familia Dogan Media Internaţional.  De la preluarea sa, în 2019, audienţa Radio Impuls în Bucureşti a crescut de 5 ori (de la 4. 000 la 27.000 de ascultători). De la 9 licenţe deţinute initial, Radio Impuls s-a extins şi dezvoltat continuu, atât din punct de vedere editorial, cât şi teritorial, numărând în prezent 19 licenţe, în cele mai importante oraşe ale ţării (Bucureşti, Braşov, Timişoara, Constanţa, Cluj, Craiova, Bacău, Tulcea, Râşnov, Sibiu, Aiud, Bistriţa, Târgu Mureş, Botoşani, Ploieşti, Câmpina, Sinaia, Alba Iulia, Câmpeni).

Dogan Media International, prin Kanal D, Kanal D2, Radio Impuls şi divizia Digital, va aduce în continuare conţinut de calitate pentru public şi plusvaloare pentru piaţa media din România, prin intermediul unei perspective fresh, inovative de a crea conţinut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel