Transfer PSD - PNL, carte câştigătoare?! Cum au evoluat PSD-iştii transferaţi la PNL. Rezultate NEAȘTEPTATE

Strangere de mana
Strangere de mana

Ultimele luni de dinaintea alegerilor locale au fost un adevărat "mercato" pe scena politică din România. O mulţime de primari - preponderent de la PSD - au plecat din partid pentru a candida, de data aceasta, pe listele PNL. 

Vă oferim câteva exemple pentru a vedea dacă liberalii au avut mână bună atunci când au făcut transferuri de la PSD. Vorbim despre primari care, pe ultima sută de metri, au schimbat barca pentru a se prezenta în faţa alegătorilor pe listele PNL. 

Iată câteva exemple care arată dacă PNL a tras o carte câştigătoare mizând pe edili aduşi de la principalul adversar pe scena politică. A contat sigla de partid sau doar omul? Aflaţi în cele ce urmează:

* În municipiul Piteşti, Cristian Gentea (PSD) a câştigat cu 35% din voturi. Contracandidatul său, Sorin Apostoliceanu, plecat  din tabăra PSD pentru a candida alături de PNL, a pierdut.

* Primarul Mihai Chirica (PNL, fost membru PSD) a câştigat alegerile locale, cu 42,4% din voturi, în timp ce contracandidatul USR PLUS, Cosette Chichirău, are 30,5%.

* Morar Costan a câștigat cel de-al patrulea mandat de primar al municipiului Dej, de data aceasta sub sigla PNL, după trei mandate obținute din partea Partidului Social Democrat.

* În Prahova, în comuna Băneşti, primarul PSD Gheorghe Stoica a trecut la PNL, partid sub sigla căruia a câştigat un nou mandat de primar.

* Tot în Prahova, unul dintre cei mai longevivi primari, Marin Voicu, transferat tot în această vară de la PSD la PNL a câştigat un nou mandat de edil la Ciorani din postura de candidat liberal.

* Primarul comunei Moara, judeţul Suceava, Eduard Dziminschi, a trecut de la PSD la PNL. Eduard Dziminschi a fost ales primar cu peste 80% din voturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel