Transalpina. Ludovic Orban, reacție după ce ar fi fost denunțat la DNA de Nelu Iordache

Omul de afaceri Nelu Iordache se pare că l-a  denunțat la DNA pe fostul ministru al Transporturilor, liberalul Ludovic Orban. Iordache susține că s-au dat șpagă pentru Transalpina, în mandatul lui Orban.

Ludovic Orban a ținut să precizeze că nu în mandatul său s-a realizat construcția Transalpinei.

"Nu știu nimic de aceste acuzații și nici nu avea cum să mă denunțe pe mine (...) Nu în mandatul meu s-a realizat Transalpina", susține Ludovic Orban.

Reacția lui Orban vine în contextul în care omul de afaceri Nelu Iordache, patronul Romstrade, l-ar fi denunțat pe fostul ministru al Transporturilor pentru șpăgi date în contractul Transalpina. Potrivit unor expertize,  270 de milioane de euro din bugetul statului s-au dus către firma Ronstrade în afacerea Transalpina, în perioada în care Orban era ministrul Transporturilor. Expertizele care există deja în dosarul de la DNA arată un prejudiciu de 100 de milioane de euro, scrie ziarul Naţional.

Paguba rezultă din degradarea imediată a unor porţiuni de drum, dar mai ales de plata unor lucrări fictive, care pur şi simplu nu s-ar fi efectuat în realitate. Mai mult, lucrarea nu a fost predată oficial nici măcar în ziua de astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel