EXCLUSIV  Tramvaiul 41, OPRIT. HAOS în București. PARADOX pe Podul Grant după ”începerea lucrărilor”

Este măcel în traficul din București după ce s-a închis circulația pe sensul Turda – Crângași al pasajului Podul Grant, iar cu tramvaiul 41 nu se mai poate circula până pe data de 1 septembrie.

Până se va rezolva situația și tramvaiul 41 va fi din nou funcțional, oamenii sunt înghesuiți în autobuze, o parte din ele fără aer condiționat, în zile cu temperaturi de peste 36 grade Celsius. Este groaznic să circuli cu autobuzele dacă stai în Militari pentru că traficul este sufocant. Tramvaiul 41 era unul dintre cele mai rapide mijloace de transport de suprafață. Fără tramvaiul 41, oamenii cred că vor sta chiar și de două ori mai mult timp în trafic.

Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje București se ocupă de lista lucrărilor ce urmează să fie executate pe sensul de circulație închis din Podul Grant. Până pe 1 septembrie, va fi haos în Capitală, mai mult decât este deja, dar problema s-ar fi putut soluționa mult mai repede, cu o condiție!

Luni seară, pe Podul Grant, la ora 21.00, pe răcoare, zonă iluminată, s-ar fi putut lucra foarte bine, dar nu era niciun muncitor! Deși Bucureștiul este tăiat în două, tramvaiele 41 sunt în stand-by, oameni stau înghesuiți în autobuze, muncitorii se odihnesc acasă.

Te-ai fi aștepta ca Gabriela Firea să fi făcut companiile municipale pentru a nu mai depinde companiile oneroase care fac și dreg și trebuie să te rogi de ele să încheie lucrările. În cazul de față, era normal să se lucreze zi și noapte, astfel s-ar fi redus timpul la jumătate, iar bucureștenii nu ar fi avut de suferit prea mult.

În nicio formulă, sub niciun primar, nu se lucrează repede. Dacă ideea era ca lucrările să se finalizeze imediat, muncitorii erau la lucru minut de minut, noapte de noapte. Dar nimic nu s-a schimbat nici sub actuala conducere a Primăriei București. Marea revoluție nu este cine face, ci cum se face. Experiența acestor zile ne arată că nici companiile Gabrielei Firea nu pot lucra mai repede, se lucreaza ca înainte, greoi și cu un singur rezultat - zile negre pentru bucureșteni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel