UPDATE: Suspendarea liniei de tramvai 41, amânată / Tramvaiul 41 nu va mai circula. Anunț important pentru călători

Linia 41 de tramvai va fi suspendată. Ce trebuie să știe călătorii.

UPDATE: Societatea de Transport Bucureşti (STB) amână suspendarea liniei de tramvai 41, programată iniţial să înceapă miercuri, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, au declarat marţi, pentru Agerpres, reprezentanţii STB, precizând că vor reveni ulterior cu un comunicat de presă.

Potrivit surselor citate, suspendarea va avea loc în funcţie de condiţiile meteo.

__________________________________________________________________

Linia 41 de tramvai va fi suspendată în perioada 14-18 octombrie şi va fi înlocuită cu linia de autobuze navetă 641, în vederea executării unor lucrări la magistrala M5 de metrou, potrivit unor anunţuri afişate pe uşile tramvaielor, scrie Agerpres. Reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) nu au făcut un anunţ oficial în acest sens.

"În vederea executării unor lucrări la magistrala M5 de metrou în perioada 14-18 octombrie linia 41 se suspendă. În aceeaşi perioadă, pentru preluarea călătorilor se înfiinţează linia navetă 641 de autobuze care va funcţiona între Piaţa Presei şi Ghencea, pe Bulevardul Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şoseaua Virtuţii, Pasajul Lujerului, str. Braşov, Bd. Ghencea", se arată în anunţul afişat.

Pe Bulevardele Mărăşti şi Mareşal Alexandru Averescu autobuzele acestei linii vor circula pe linia de tramvai şi vor efectua staţiile la peroane. Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei (Eroilor - Râul Doamei) a fost dată în folosinţă cu călători la mijlocul lunii septembrie 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel